Geen omkijken naar jouw technische systemen

Aan gebouwen en techniek worden steeds hogere eisen gesteld. Naast de wet- en regelgeving neemt het aantal systemen en sturingen voor onder meer klimaat en verlichting toe. Net als de zorg voor deze systemen. Van beheer en onderhoud tot service: met Loohuis Service is dit alles in jouw gebouw goed geregeld.

 • 24/7 storingsdienst
 • Meer Jaren Onderhoud Begroting
 • Periodiek onderhoud
 • Installatie keuringen & inspecties
 • Afstandsbeheer van uw installaties
Zakelijke diensten

Onze diensten

Integraal beheer, onderhoud, service en inspecties: wij kennen de ins en outs van de technische systemen in jouw gebouw én van de complexe regelgeving. Wij nemen jou dit beheer uit handen. Zodat jij zorgeloos kan vertrouwen op perfecte werkende en veilige installaties.

Bekijk onze expertises

Ervaringen

Al jarenlang helpen wij onze klanten in onder meer retail en utiliteit. Dat gaat van beheer op afstand tot preventief en correctief onderhoud, service en inspecties in het bedrijfspand. Als betrouwbare, deskundige en betrokken businesspartner zorgen wij voor een prettige en veilige werk- of winkelomgeving.

Bekijk ervaringen

Certificeringen

Als ervaren installateur beschikken wij over meerdere erkende certificeringen en zijn we lid van Techniek Nederland. Daarmee laten we zien dat we voldoen aan alle milieu-, kwaliteits- en veiligheidsnormen. En dat we betrouwbaar en hoogwaardig werk leveren.

Onze certificeringen

Zorgeloos ondernemen met Loohuis Service Zakelijk

 • 24/7 storingsdienst

  Problemen door een storing of calamiteit aan jouw technische installatie? Bel ons direct. Onze betrokken servicemonteurs staan voor je klaar en zorgen gelijk voor een (tijdelijke) oplossing. Dag én nacht.

 • Meer Jaren Onderhoud Begroting

  Onze Meer Jaren Onderhoud Begroting (MJOB) brengt toekomstige investeringen helder in beeld.

 • Periodiek onderhoud

  Door regelmatig onderhoud en beheer voorkom je problemen. En de technische installaties in jouw gebouw voldoen hierdoor aan de laatste wet- en regelgeving. Een must in deze tijd.

 • Installatie keuringen & inspecties

  Regelmatige inspecties en keuringen van installaties zijn wettelijk verplicht of verplicht gesteld vanuit de verzekering. Bovendien verklein je de kans op storingen en problemen én verhoog je de veiligheid en bedrijfszekerheid.

 • Afstandsbeheer van uw installaties

  Met afstandsbeheer beheren wij efficiënt alle technische installaties in je pand. Dat doen we op afstand, via het gebouwbeheersysteem.

“Loohuis reageert altijd snel bij een storing”

De ervaring van Heracles Almelo

Contact opnemen

Wil je het gemak ervaren van onze diensten en aanpak? Wij komen graag in contact met bedrijven en facilitair medewerkers die wij kunnen ontlasten en helpen aan veilige, duurzame en toekomstbestendige technische installaties. Samen sterk in techniek! Stuur ons een mail of bel voor meer informatie of een servicevraag.

Loohuis Service Zakelijk

Bel naar 088 - 1800 444
Mail naar welkom@loohuisservice.nl

Uw gegevens