Ervaren & gecertificeerd

Aan gebouwen en techniek worden steeds hogere eisen gesteld. Het aantal technische systemen neemt toe en daarmee ook de zorg voor de goede en veilige werking van deze systemen. Loohuis Service kent de ins en outs van deze complexe regelgeving.

Lees verder

Onze certificaten

Wij zijn onder meer lid van Techniek Nederland. Daarnaast beschikken wij over meerdere erkende certificeringen. Daarmee laten we zien dat we voldoen aan alle milieu-, kwaliteits- en veiligheidsnormen. En jij weet zeker dat we betrouwbaar en hoogwaardig werk leveren.

 • VCA is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld.

  Het VCA-certificaat (Veiligheids Checklijst Aannemers) is het certificaat waarmee wij de basis leggen om iedere dag op een veilige, verantwoorde en milieubewuste manier aan het werk te gaan.

  Certificaat
 • We zijn door InstallQ als gecertificeerd bevonden als water-, gas- en elektrotechnisch installatiebedrijf.

  Certificaat
 • STEK staat voor Stichting Emissiepreventie Koudetechniek. Het STEK-bedrijfscertificaat wordt verstrekt naar aanleiding van het succesvol doorlopen van de audit, waarbij aantoonbaar door de certificaathouder conform de STEK-eisen wordt gewerkt.

  Het gaat in dit geval om het verrichten van handelingen met f-gassen aan koel-, klimaat- en warmtepompinstallaties.

  Certificaat
 • Het BRL 6000-25 certificaat is een erkende kwaliteitsverklaring van de door ons uitgevoerde werkzaamheden aan gebouwgebonden gasverbrandingsgstoestellen, verbrandingsluchttoevoervoorzieningen en rookgasafvoervoorzieningen.

  Certificaat

Lidmaatschappen

 • Techniek Nederland
 • Remo
 • RTC
 • InstallatieWerk

Elk werk wordt verricht volgens de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven van Techniek Nederland. In dit document zijn o.a. de wederzijdse verplichtingen, toetsingscriteria, garantie, aansprakelijkheid en arbitrage in geval van geschillen vastgelegd.

Zie ook onze voorwaarden.