Onderhoud en beheer goed geregeld met Loohuis Service Zakelijk

Als servicetak van de Loohuis Installatiegroep bieden wij bedrijven uiteenlopende expertise en volop ervaring op het gebied van onderhoud, beheer, service, afstandsbeheer, inspecties en keuringen.

Ons betrokken team vakspecialisten laat de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties in jouw gebouw goed werken. Je beperkt onaangename verrassingen en onverwacht hoge investeringen. En de systemen in jouw pand voldoen aan de wettelijke normen en functioneren veiliger, energiezuiniger en duurzamer.

Lees verder

“Loohuis reageert altijd snel bij een storing”

De ervaring van Heracles Almelo

Onze dienstverlening, jouw gemak

Wil jij zorgeloos en veilig ondernemen? Wees onveilige situaties voor. Vertrouw op de kennis en ervaring van Loohuis Service. Kies voor de diensten die passen bij jouw gebouw.

 • Voor je kantoor- of bedrijfspand in bijvoorbeeld de utiliteit of retail zijn goed werkende systemen van groot belang. Want jij wilt altijd comfort en veiligheid garanderen voor jouw mensen of klanten.

  Van warmte-/koude opwekkingssystemen tot complete klimaatinstallaties: wij regelen voor jou het onderhoud en beheer. En ontstaat er toch een storing? Onze servicemonteurs gaan na jouw melding gelijk op pad en zorgen voor een snelle oplossing van jouw probleem. 24/7.

  Je techniek goed regelen?
 • Werkt de noodverlichting nog? Voldoen de gebouw gebonden E-installaties aan de geldende veiligheidsnormen van deze tijd? Kan het duurzamer of slimmer? Bij gebouwbeheer komt enorm veel kijken.

  Wij zorgen ervoor dat de elektrotechnische installaties in je pand doen wat ze moeten doen. Goed onderhoud, beheer en inspecties en de elektrakeuring NEN 3140 volgens SCIOS Scope 8 en 10 voeren wij op tijd en goed voor je uit.

  Altijd veilig werken?
 • Een storing op afstand laten doormelden en uitlezen? Of - beter nog - voorkomen? Slimme techniek biedt veel kansen. Ons geavanceerde afstandsbeheer maakt monitoring van de technische installaties in je bedrijf mogelijk: finetunen op afstand in plaats van ter plaatse.

  Door het slim toepassen van innovatieve technieken zorgen onze specialisten in goed overleg voor finetuning van de installaties in jouw gebouw. Deze worden gemonitord en afgeregeld. Zo wordt niet onnodig veel energie opgewekt én worden correctieve arbeidsuren en reisuren gereduceerd. Minimale overlast en maximaal rendement, mooi toch?

  Slim ondernemen?
 • Nieuwe installaties moeten volgens de NEN1010 voor ingebruikname worden geïnspecteerd. Bestaande installaties moeten periodiek geïnspecteerd worden zoals omschreven in de NEN3140.

  Het periodiek inspecteren voorkomt storingen en zelfs branden door een gebrekkige of falende elektrotechnische installatie. Onze speciaal opgeleide inspecteurs gebruiken voor de inspecties moderne gekalibreerde apparatuur. Na de inspectie ontvangt u van ons een volledig rapport waar tekortkomingen in beschreven zijn en verduidelijkt worden met foto’s.

  Keuring of inspectie?

Contact opnemen

Wil je het gemak ervaren van onze diensten en aanpak? Wij komen graag in contact met bedrijven en facilitair medewerkers die wij kunnen ontlasten en helpen aan veilige, duurzame en toekomstbestendige technische installaties. Samen sterk in techniek! Stuur ons een mail of bel voor meer informatie of een servicevraag.

Loohuis Service Zakelijk

Bel naar 088 - 1800 444
Mail naar welkom@loohuisservice.nl

Uw gegevens